je bent hier:
VACATURES
Verpleegkundige midcare
AZ Delta - campus WilgenstraatAZ Delta is een ziekenhuis dat toonaangevend wil zijn in kwaliteitsvolle zorg en een breed en gespecialiseerd spectrum aan zorg aanbiedt. Vanuit een oprechte betrokkenheid garanderen 385 artsen en 4000 medewerkers de zorg waarop elke patiënt recht heeft. AZ Delta heeft 1417 erkende bedden op 5 campussen; 3 in Roeselare, 1 in Menen en 1 in Torhout. In 2019 gaat een nieuwe hoofdcampus open in Rumbeke. 

De functie

U werkt op midcare en maakt deel uit van een multidisciplinair team van o.a. verpleegkundigen en artsen. U bent verantwoordelijk voor het verlenen van verpleegkundige en verpleegtechnische zorgen aan patiënten in acute situaties. U observeert en controleert de gezondheidstoestand van de patiënt, detecteert en anticipeert. U bewaakt de patiëntveiligheid en draagt bij tot een kwalitatieve zorgverlening. U rapporteert relevante gegevens in het patiëntendossier en tijdens het dagelijks multidisciplinair overleg.

Uw profiel

  • U bent bachelor in de verpleegkunde.
  • U bent heel stressbestendig en reageert adequaat op kritieke situaties.
  • U werkt oplettend, ordelijk, veilig en hygiënisch.
  • U hebt een goed organisatievermogen en hebt planningsinzicht.
  • U kunt goed zelfstandig werken maar bent ook een echte teamspeler.
  • U bent communicatief sterk in de omgang met patiënten en hun families.

Aanbod

Wij bieden een uitdagende voltijdse functie van onbepaalde duur in een ziekenhuis in volle expansie. U komt terecht in een dynamische bedrijfscultuur waar het ontplooien van uw talenten wordt aangemoedigd.

We bieden u een marktconform salaris, afgestemd op uw relevante beroepservaring en aangevuld met toeslagen voor onregelmatige prestaties. Dit wordt aangevuld met een aantal (extralegale) voordelen zoals een hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques en tussenkomst bij woon-werkverkeer. Daarnaast is er de mogelijkheid tot permanente vorming.

Geïnteresseerd? 

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kunt u contact opnemen met zorgmanager Lieven Demets op het telefoonnummer 051 23 61 12.

Voor alle overige vragen kunt u contact opnemen met HR-medewerker Nele Vanhecke op het telefoonnummer 051 23 82 63.

 
Solliciteer nu online! Dit kan via vacatures.azdelta.be.

De selectie bestaat uit een screening op basis van CV en een selectiegesprek. Elke kandidatuur wordt strikt vertrouwelijk behandeld.

AZ Delta stimuleert gelijke kansen en diversiteit. We werven aan op basis van competenties, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst of handicap.

Bedrijf:AZ Delta
Geef uw Gebruikersnaam en Paswoord.
Gebruikersnaam
Paswoord
Blijf ingelogd
Paswoord vergeten?