je bent hier:
VACATURES
Verpleegkundige (m/v)
H. Hartziekenhuis Lier‘Een hart voor zorg’, onder dat motto gaan de medewerkers van het H.-Hartziekenhuis Lier dagelijks aan de slag om zo’n 68.000 patiënten per jaar bij een spoedopname, een dag-of meerdaags verblijf te verzorgen. Wij beschikken over de expertise en medische apparatuur om de meeste aandoeningen te behandelen. We werken samen in netwerken om de kwaliteit en continuïteit van zorg te garanderen. Om ons team te versterken, zijn wij op zoek naar een verpleegkundige (m/v) voor verschillende afdelingen, zoals operatiekwartier, heelkunde, mobiele equipe en dialyse.

Als regionaal acuut ziekenhuis met een volwaardig zorgaanbod voor een brede regio streven wij naar kwaliteit en innovatie. Daarom is het H.-Hartziekenhuis volop in vernieuwing en stoomt het zich klaar voor de toekomst. Zowel patiënten als medewerkers kunnen daardoor genieten van een kwalitatief en vooruitstrevend ziekenhuis waar veiligheid en samenwerking hoog in het vaandel gedragen worden.

Hiernaast biedt het ziekenhuis alle medewerkers de kans om opleidingen te volgen om zo hun kennis en vaardigheden uit te breiden. Verder gaat er ook speciale aandacht naar een toffe werksfeer en een goede band met je collega’s. Daarbij staan wederzijds respect en open communicatie centraal. 

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en klopt jouw hart ook voor zorg? Lees dan snel verder!


Functie

  • Als verpleegkundige ben je de schakel tussen arts en patiënt en werk je nauw samen met de andere zorgverleners van het multidisciplinair team.
  • Je hebt aandacht voor zowel de fysieke als de psychosociale toestand van de patiënt en houdt rekening met zijn/haar individuele behoeften.  
  • Je komt terecht in een aangenaam team waarin verpleegkundigen door middel van bijscholing en training op de hoogte worden gehouden van de meest recente ontwikkelingen. 
  • Wij engageren ons tot het verlenen van kwaliteitszorg aan patiënten, waarbij deze patiënt centraal staat (totaalzorg).
  • Elke afdeling is anders. En op verschillende afdelingen is plaats. Hecht je graag extra aandacht aan het psychosociale? Of ben je toch vooral graag bezig met het verpleegkundig-technische? Jij kiest mee! 

Profiel:

  • Je beschikt over een diploma verpleegkundige, bachelor of HBO5
  • Ervaring is niet noodzakelijk. 
  • Je bent een echte teamspeler met zin voor verantwoordelijkheid.
  • Nauwkeurig en vlot werken zijn samen met een dosis enthousiasme en motivatie je sterke troeven.
  • Je hebt ten slotte oog voor veiligheid en hygiëne, en werkt graag me aan een zo kwalitatief mogelijke dienstverlening.

Aanbod

Een arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur. De jobtime staat niet op voorhand vast. Jij bespreekt mee wat voor jou ideaal is.

Wij bieden een: aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen in verhouding tot opleiding en werkervaring • uitdagende job in een aangename werksfeer • het ziekenhuis investeert in het potentieel van haar medewerkers via professionele training en ontwikkeling • uitgebreide hospitalisatieverzekering • anciënniteitsverlof  • fietsvergoeding en mogelijkheid bedrijfsfiets • personeelsactiviteiten.

Voor meer inhoudelijke informatie kan u contact opnemen met Jo Wittouck, HR medewerker, 03 491 21 54.

Interesse?

Laat het ons weten.
Stuur uw sollicitatiebrief en gedetailleerd cv naar:

H.–Hartziekenhuis vzw
t.a.v. HR dienst
Mechelsestraat 24 – 2500 Lier
tel. 03-491 21 54 
e–mail: sollicitaties@hhzhlier.be


Bedrijf:H. Hartziekenhuis Lier
Geef uw Gebruikersnaam en Paswoord.
Gebruikersnaam
Paswoord
Blijf ingelogd
Paswoord vergeten?
Technoloog medische beeldvorming
AZ Rivierenland - Campus Rumst
Verpleegkundige/Technoloog Medische Beeldvorming Cardiale Echografie (M/V)
O.L.V. Ziekenhuis Campus Aalst-Asse-Ninove
Verpleegkundigen
Europaziekenhuizen - Cliniques de l'Europe
Ben jij de enthousiaste collega die wij zoeken?
Ziekenhuis Maas en Kempen - Maaseik
Een verpleegkundige en een zorgkundige (M/V)
Koningin Elisabeth Instituut (KEI) te Oostduinkerke