je bent hier:
VACATURES
Verpleegkundige Operatiecomplex - Buitendiensten anesthesie VINRAD
UZ Gent

Bij het UZ Gent vind je de innovatieve werkomgeving die je zoekt. Hightech, dynamisch en academisch met focus op onderwijs, onderzoek en ontwikkeling, met plaats voor jouw ambities.
 
Ga voor een uitdagende job, als verpleegkundige Operatiecomplex of verpleegkundige Buitendiensten anesthesie of verpleegkundige Vasculaire en interventionele radiologie (VINRAD).

We hebben in het Operatiecomplex UZ Gent verschillende vacatures, zowel voor instrumenterende als voor anesthesieverpleegkundigen. Ook voor het team Buitendiensten anesthesie zijn we op zoek naar verpleegkundigen. Op de afdeling VINRAD zijn technologen medische beeldvorming en verpleegkundigen welkom. Je mag kwalitatief zeer hoogstaande zorg, professionele deskundigheid en een constructieve interdisciplinaire samenwerking verwachten. Je krijgt een zeer uitgebreide inscholing en nadien de kans om zelf jouw kennis door te geven.
Het Operatiecomplex UZ Gent beschikt over 26 operatiezalen onderverdeeld in 7 clusters die zich van elkaar onderscheiden door de verschillende medische specialiteiten. Je wordt ingezet in een van de clusters. Je kan kiezen voor een functie als instrumenterend of anesthesieverpleegkundige. De taak van omloopverpleegkundige zit hierin vervat.

Het team Buitendiensten anesthesie bestaat uit anesthesieverpleegkundigen die buiten het operatiekwartier de anesthesist ondersteunen bij de voorbereiding, de uitvoering en de nazorg van narcose. Dit gebeurt o.a. op NMR, Cathlab, poli Radiotherapie, VINRAD, Endoscopische eenheid ...

Op de afdeling VINRAD assisteer je de arts/interventioneel radioloog bij de uitvoering van diverse angiografische onderzoeken en ingrepen, sta je in voor de beeldverwerking tijdens en na de interventies en biedt je ondersteuning aan de patiënt doorheen de verschillende stappen van de ingreep.

Jouw Profiel
 • Je bent graduaat/bachelor verpleegkundige of gebrevetteerd/gediplomeerd/gegradueerde in de verpleegkunde of je behaalt binnenkort jouw diploma.
 • Je staat voor de kernwaarden UZ Gent: respectvol, integer en verantwoordelijk.
 • Je speelt in op de (zorg)behoeften en de noden van de patiënt. Je hebt oog voor jouw eigen welzijn en dat van jouw collega’s.
 • Je draagt bij aan een positieve werksfeer waar voortdurend leren, ontwikkelen en samenwerken op de voorgrond staan.
 • Je kan zeer goed plannen en organiseren.
 • Je blijft efficiënt functioneren in situaties met hoge complexiteit, tijds- of werkdruk.
 • Je werkt nauwgezet, correct en met oog voor detail volgens bestaande procedures en afspraken.
 • Je communiceert vlot, zowel mondeling als schriftelijk.

Ons Aanbod

Jouw salaris
 • Verloning volgens de schaal B111-B112-B113 (graduaat/ bachelor verpleegkunde) met een minimum brutomaandloon van € 2.428,35 en een maximum brutomaandloon van € 4149,62 voor een voltijdse tewerkstelling.
 • Verloning volgens de schaal C143-C155 (gebrevetteerd / gediplomeerd / gegradueerde in de verpleegkundige) met een minimum brutomaandloon van € 2266,76 en een maximum brutomaandloon van € 3537,11 voor een voltijdse tewerkstelling.
            Het brutomaandloon is afhankelijk van de toegekende relevante ervaring.

Extra troeven voor jou
 • Je geniet na 12 maand proefperiode (stage) van een voltijdse, vaste statutaire benoeming.
 • Anciënniteit van openbare diensten neem je onbeperkt mee. Hetzelfde geldt voor relevante ervaring uit de privésector of als zelfstandige (tot maximum 18 jaar). Daarnaast kennen we 2 jaar fictieve anciënniteit toe.
 • Gratis hospitalisatieverzekering en gratis woon-werkverkeer met het openbaar vervoer.
 • Gestructureerde inscholingsprogramma's en een gevarieerd vormingsaanbod.
 • Een bijzonder gunstige uurregeling en een interessante verlofregeling met 26 dagen verlof en 12 recuperatiedagen (40 urenweek i.p.v. 38 urenweek). Daarnaast ook officiële feestdagen, reglementaire feestdagen (22/07 NM, 02/11, 15/11, 26/11), decretale feestdag (11/07) en 2 halve dagen Gentse Feesten.

Zin om deel uit te maken van één van onze dynamisch teams?

Stuur ons vandaag nog jouw gegevens elektronisch door (cv, vereiste diploma's en motivatiebrief) via de jobsite UZ Gent (www.uzgent.be/jobs


Heb je nog vragen ?

Dan kan je altijd terecht op onderstaande coördinaten:

Hoofdverpleegkundigen Operatiecomplex: Marleen Claus (marleen.claus@uzgent.be ;  tel. 09 / 332 66 07) en
Tania Lycke (tania.lycke@uzgent.be; tel. 09 / 332 28 14)
Leidinggevenden Buitendiensten anesthesie: Rebecca Van De Velde (rebecca.vandevelde@uzgent.be  ; tel 09 / 332 63 33) en
Kim Byn (kim.byn@uzgent.be; tel. 09 / 332 66 18).
Adjunct-hoofdverpleegkundige VINRAD: Elise Devlieghere (elise.devlieghere@uzgent.be; tel. 09 / 332 61 54).

Bedrijf:UZ Gent
Locatie: 
9000 GENT
Geef uw Gebruikersnaam en Paswoord.
Gebruikersnaam
Paswoord
Blijf ingelogd
Paswoord vergeten?