je bent hier:
NIEUWS
NVKVVdirect 18 januari 2018
Symposium permanente vorming en kwaliteitscontrole voor de verschillende Gezondheidszorgberoepen
 
Aangemaakt op: 2018-01-18
NVKVV in interactief debat
Permanente vorming na het behalen van het diploma is essentieel in de uitoefening van elk beroep dat onderhevig is aan voortschrijdende kennis, inzichten, methoden en technologische ontwikkelingen. 

Dit geldt des te meer voor de beoefenaars van de verschillende gezondheidszorgberoepen: artsen, tandartsen, dierenartsen, apothekers, verpleegkundigen, kinesisten, audiologen, enz. De kwaliteit van de geleverde zorg voor de patiënt is immers rechtstreeks afhankelijk van de uitoefening van het beroep volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. Daarenboven vereisen nieuwe technologieën permanente ontwikkeling van manuele en communicatieve vaardigheden vanwege de gezondheidszorgbeoefenaar. 

De organisatie van permanente vorming en de controle hierop is een gezamenlijke opdracht en verantwoordelijkheid van alle betrokken partijen: federale, regionale en gemeenschapsoverheden , de beroepsverenigingen, de wetenschappelijke verenigingen en de universiteiten. 

Voorzitter NVKVV, Koen Balcaen, zal deelnemen aan het interactief debat op 23 februari 2018, waar ook de beroepsverenigingen voor artsen, tandartsen, apothekers en kinesisten in vertegenwoordigd zijn en hij de rol en verantwoordelijkheden van een beroepsorganisatie voor verpleegkundigen zal specificeren. 

Inschrijvingen zijn mogelijk via deze link.


Terug naar overzicht
Geen artikels aanwezig.
Geef uw Gebruikersnaam en Paswoord.
Gebruikersnaam
Paswoord
Blijf ingelogd
Paswoord vergeten?
HOOFDVERPLEEGKUNDIGE (M/V)
OCMW - Sint-Laureins
HOOFDVERPLEEGKUNDIGE voor de Dienst Dialyse (M/V)
Europaziekenhuizen - sites St. Elisabeth, St. Michiel en Bella Vita in Waterloo
Verpleegkundige/technoloog Medische Beeldvorming
UZ Gent
Hoofdverpleegkundige (voltijds) m/v (BV5)
Woonzorgcentrum Herfstvreugde Londerzeel
Stafmedewerker Zorg / Soft HR
PTC Rustenburg