je bent hier:
NIEUWS
NVKVVdirect 8 februari 2018
Ik ga ervoor! Jij ook?
 
Aangemaakt op: 2018-02-06
Help mee mensen motiveren voor een zorgjob
We lazen het de laatste dag van januari nog in de krant: de nieuwe cijfers over knelpuntberoepen van de VDAB zijn bekendgemaakt, en verpleegkundige is het 
knelpuntenberoep nummer 1 in Vlaanderen. Alle hulp is daarom welkom om bekwame mensen te overtuigen om te kiezen voor een job in de zorg.  Zorgambassadeur Lon Holtzer lanceert eerstdaags de campagne ‘Ik ga ervoor.’ Bedoeling is om zoveel mogelijk jongeren en zij-instromers te motiveren voor een job als verpleegkundige of een andere job in de zorg.  Lon Holtzer: ‘Want we hebben dringend meer mensen nodig met hoofd, handen en hart om de zorg te versterken.
Help om onze campagne te verspreiden. Werk je in de zorg? Word dan ambassadeur en toon dat je trots bent op je zorgjob.’
 
Wil je de campagne een zetje geven, laat  dan op deze website je email-adres achter. Via mail en social media  word je dan op de hoogte  gehouden van de campagne. Je krijgt de kans om campagnemateriaal te bestellen en te verspreiden en/of om je verhalen of getuigenissen over je zorgjob te vertellen.
 
Stuur dit bericht door

Ken je mensen in jouw organisatie of daarbuiten die deze campagne kunnen ondersteunen? Stuur hen dit bericht door en vraag ook hen om zich in te schrijven op de mailinglijst. Hoe meer mensen uit de zorg meewerken aan de campagne, hoe beter.

Terug naar overzicht
Geen artikels aanwezig.
Geef uw Gebruikersnaam en Paswoord.
Gebruikersnaam
Paswoord
Blijf ingelogd
Paswoord vergeten?
HOOFDVERPLEEGKUNDIGE (M/V)
OCMW - Sint-Laureins
HOOFDVERPLEEGKUNDIGE voor de Dienst Dialyse (M/V)
Europaziekenhuizen - sites St. Elisabeth, St. Michiel en Bella Vita in Waterloo
Verpleegkundige/technoloog Medische Beeldvorming
UZ Gent
Hoofdverpleegkundige (voltijds) m/v (BV5)
Woonzorgcentrum Herfstvreugde Londerzeel
Stafmedewerker Zorg / Soft HR
PTC Rustenburg