je bent hier:
NIEUWS
NVKVVdirect 8 februari 2018
Opleidingsproject voor verpleegkundigen
 
Aangemaakt op: 2018-02-06
Het is niet snel te laat om die stap te zetten
Verpleegkunde is een prachtig beroep, en het is een gegeerd beroep: waar kan je immers zo intensief met mensen werken en ben je zeker van een job? De overheid wil mensen die al in de gezondheidszorg werken aanmoedigen om te gaan voor een opleiding verpleegkunde met behoud van wedde.

Voor wie?
Voor werknemers uit een aantal sectoren van het paritair comité (PC330) voor de gezondheidsinrichtingen en diensten.  Het gaat om mensen die de voorbije vijf jaar minimum drie jaar en minimum halftijds tewerkgesteld zijn in privéziekenhuizen, psychiatrische verzorgingstehuizen, privé-woonzorgcentra, thuisverpleging, autonome revalidatiecentra, bloedtransfusiecentra van het Belgische Rode Kruis, beschut wonen, wijkgezondheidscentra, de sector ouderenzorg of een privéziekenhuis. Kandidaten mogen nog geen diploma verpleegkunde hebben.

Wat houdt dit in?
Afhankelijk van je basisdiploma kun je de hogere beroepsopleiding HBO5 of een bachelor verpleegkunde volgen (4 jaar) met behoud van je wedde en in een school van je keuze.

Procedure:
Om in aanmerking te komen hiervoor dien je je in te schrijven voor 2 maart 2018 en dien je te slagen voor het selectieproces dat uit twee delen bestaat: een psychotechnische test en een persoonlijkheids- en motivatietest.

Inschrijven doe je op de site www.ifg-finss.org

Terug naar overzicht
Geen artikels aanwezig.
Geef uw Gebruikersnaam en Paswoord.
Gebruikersnaam
Paswoord
Blijf ingelogd
Paswoord vergeten?
HOOFDVERPLEEGKUNDIGE (M/V)
OCMW - Sint-Laureins
HOOFDVERPLEEGKUNDIGE voor de Dienst Dialyse (M/V)
Europaziekenhuizen - sites St. Elisabeth, St. Michiel en Bella Vita in Waterloo
Verpleegkundige/technoloog Medische Beeldvorming
UZ Gent
Hoofdverpleegkundige (voltijds) m/v (BV5)
Woonzorgcentrum Herfstvreugde Londerzeel
Stafmedewerker Zorg / Soft HR
PTC Rustenburg