je bent hier:
NIEUWS
NVKVVdirect 17 april 2018
Het NVKVV netwerkt - het netwerk van het NVKVV
 
Aangemaakt op: 2018-04-12
‘Alles’ over het NVKVV lees je in het Activiteitenverslag 2017


In het activiteitenverslag van het NVKVV lees je wat het NVKVV doet, waar de beroepsorganisatie voor staat. Je vindt er het voorwoord van de voorzitter van het NVKVV, Koen Balcaen, overzichten van haar acties, adviezen, werkgroepen, cursussen en vormingen en mandaten. Je krijgt een overzicht van de veelheid aan communicatie waarmee ze tracht iedereen in de verpleegkunde en bij het beleid te informeren. En je krijgt er een beeld van haar actieve netwerk.


Waar bevindt het NVKVV zich in het landschap van beroepsorganisaties in België? Dit overzicht geeft je een idee. BO staat voor beroepsorganisatie. 


Je merkt het, het NVKVV neemt een belangrijke plaats in het landschap van de vertegenwoordiging van verpleegkundigen bij het beleid. Dit overzicht wordt nog verder aangevuld met de lijst van de mandaten die de beroepsorganisatie heeft in de verschillende raden en commissies bij het beleid van zowel de federale als de gewestelijke overheid. Teveel om hier op te noemen. Maar die kan je ontdekken in het Activiteitenverslag van het NVKVV dat je bij het tijdschrift Nursing van april gevonden hebt. Je vindt die brochure ook op de website van het NVKVV zie hier of via deze QR-code 
Het NVKVV dankt vooral elk lid en elke medewerker voor alles wat ze kon realiseren, voor de waardevolle input die ze kon bieden, voor elke steen die ze heeft kunnen verleggen om verpleegkundigen te ondersteunen in de uitoefening van hun beroep en om de verdere professionalisering van de verpleegkunde mogelijk te maken. 
Terug naar overzicht
Geen artikels aanwezig.
Geef uw Gebruikersnaam en Paswoord.
Gebruikersnaam
Paswoord
Blijf ingelogd
Paswoord vergeten?
HOOFDVERPLEEGKUNDIGE (M/V)
OCMW - Sint-Laureins
HOOFDVERPLEEGKUNDIGE voor de Dienst Dialyse (M/V)
Europaziekenhuizen - sites St. Elisabeth, St. Michiel en Bella Vita in Waterloo
Verpleegkundige/technoloog Medische Beeldvorming
UZ Gent
Hoofdverpleegkundige (voltijds) m/v (BV5)
Woonzorgcentrum Herfstvreugde Londerzeel
Stafmedewerker Zorg / Soft HR
PTC Rustenburg