je bent hier:
NIEUWS
NVKVVdirect 17 april 2018
Ik ga ervoor! Een nieuwe campagne
 
Aangemaakt op: 2018-04-11
Leerling: ontsnap uit de escape-room!

Elke dag iets strafs, dat is de boodschap van de nieuwe ‘Ik ga ervoor’-campagne. Met die campagne wil zorgambassadeur Lon Holtzer en haar team jongeren warm voor een job in de zorg- en welzijnssector. Haar campagne legt dit jaar de nadruk op verpleegkunde, het knelpuntberoep bij uitstek.

In meer dan 30 middelbare scholen in Vlaanderen verschijnt een escape room die laatstejaars laat ontdekken hoe straf een job in de zorgsector kan zijn. De leerlingen moeten eruit ontsnappen door samen te werken en puzzels op te lossen. Spelenderwijs maken ze er zo kennis met de vele facetten van werken in de zorg. Want wie werkt in de zorg, die maakt elke dag iets straf mee.

Om haar boodschap maximaal te verspreiden biedt ‘Ik ga ervoor’ folders en andere materialen aan op de site: www.ikgaervoor.be/campagnematerialen. Daar vind je naast de algemene affiches ook materiaal dat je kan ophangen op parkeermeters, deuren en liften van je zorg- of welzijnsinstelling.

‘Ik ga ervoor’ start ook met een social media campagne. Je kan de video’s en posts van de Facebookpagina ‘Zorgjob – Ik ga ervoor’ delen op de Facebookstek van je eigen zorg- of welzijnsinstelling.

Terug naar overzicht
Geen artikels aanwezig.
Geef uw Gebruikersnaam en Paswoord.
Gebruikersnaam
Paswoord
Blijf ingelogd
Paswoord vergeten?
HOOFDVERPLEEGKUNDIGE (M/V)
OCMW - Sint-Laureins
HOOFDVERPLEEGKUNDIGE voor de Dienst Dialyse (M/V)
Europaziekenhuizen - sites St. Elisabeth, St. Michiel en Bella Vita in Waterloo
Verpleegkundige/technoloog Medische Beeldvorming
UZ Gent
Hoofdverpleegkundige (voltijds) m/v (BV5)
Woonzorgcentrum Herfstvreugde Londerzeel
Stafmedewerker Zorg / Soft HR
PTC Rustenburg