je bent hier:
NIEUWS
NVKVVdirect 17 april 2018
De kracht van warme zorg
 
Aangemaakt op: 2018-04-11
6 juni 2018 is What matters to you-dag.
Vlaanderen neemt op 6 juni 2018 voor de tweede maal deel aan de internationale  ‘What Matters to you’-dag, onder impuls van Zorgnet-Icuro, een actie die het NVKVV graag ondersteunt. Verpleegkundigen zetten zich die dag extra in om oog en oor te hebben voor de kleine dingen die belangrijk zijn voor patiënten, hun familie en omgeving en ieder te inspireren om samen op zoek te gaan naar wat er echt toe doet en naar wat telt voor een zorgvrager! 
Wanneer zorgverleners echt luisteren naar de patiënt en zijn familie, naar wat voor hem belangrijk is, dan verhoogt de kwaliteit van zorg. Een empathische houding creëert vertrouwen en laat de patiënt voelen dat zijn mening ertoe doet. Dat geeft zowel de zorgvrager als de zorgverlener een fijn gevoel.

‘What Matters to You?’ is een initiatief dat in 2014 in Noorwegen ontstond en al snel opgepikt werd in andere landen. Vorig jaar sprong Vlaanderen ook op die internationale kar. Meer dan 30 partners betuigden hun steun en maar liefst 140 teams organiseerden een activiteit. Wil je de sfeer van vorig jaar nog even opsnuiven? Ga naar de WMTY website: www.whatmatterstoyou.be

Op de website vind je ook alle materiaal om gepersonaliseerde affiches te maken, je te registreren als WMTY ambassadeur en een plaatsje te reserveren voor je initiatief en er foto’s van te uploaden. Je kan als zorgverlener individueel of in team ook meedingen met het ‘WMTY-initiatief’ van de maand’ en in de prijzen vallen. Dan wordt jouw project extra in de kijker gezet! 

Voor vragen of opmerkingen kan je terecht bij wmty@zorgneticuro.be

Terug naar overzicht
Geen artikels aanwezig.
Geef uw Gebruikersnaam en Paswoord.
Gebruikersnaam
Paswoord
Blijf ingelogd
Paswoord vergeten?
HOOFDVERPLEEGKUNDIGE (M/V)
OCMW - Sint-Laureins
HOOFDVERPLEEGKUNDIGE voor de Dienst Dialyse (M/V)
Europaziekenhuizen - sites St. Elisabeth, St. Michiel en Bella Vita in Waterloo
Verpleegkundige/technoloog Medische Beeldvorming
UZ Gent
Hoofdverpleegkundige (voltijds) m/v (BV5)
Woonzorgcentrum Herfstvreugde Londerzeel
Stafmedewerker Zorg / Soft HR
PTC Rustenburg