je bent hier:
NIEUWS
NVKVVdirect 7 juni 2018
CARE4: dien je abstract in
 
Aangemaakt op: 2018-06-05
Dat kan nog tot 29 juni 2018.

België en Leuven zijn gastheer en gaststad voor de derde editie van het Care4 International Scientific Nursing and Midwifery Congress! Het congres gaat door van 4 tot 6 februari 2019 in Onderwijs & Navorsing, campus Gasthuisberg, Leuven en kreeg als thema: ‘High Quality Care4 the Future: Nurses and Midwives Taking the Lead’. 

Het CARE4 Wetenschappelijke comité nodigt je uit om een abstract met een focus op verpleegkunde, op vroedkunde of op 
gezondheid en preventie/educatie in te dienen. Je kan één of meerdere abstracts inzenden voor een voordracht, voor een poster of voor een workshop. Maar ook zonder abstract ben je bijzonder welkom op het CARE4 congres. De tweede editie van het CARE4 congres in Gent heeft meer dan 200 deelnemers uit 20 landen verwelkomd. En dit jaar? We kijken er naar uit: het NVKVV ondersteunt dit congres ten volle, leden van het NVKVV krijgen een korting op de deelnameprijs. 

Keynote speakers uit België zijn prof. Dimitri Beeckman en dr. An-Sofie Van Parys, UGent. Internationale sprekers zijn Ishtar Al-Shammari (UK), dr. Veronique Boscart (Canada), prof. dr. Mary Gobbi (UK), prof. dr. Agnes Higgins (Ierland), Prof. dr. Karen Hill (UK), prof. dr. Tanja Manser (Zwitzerland), prof. dr. Friederike zu Sayn-Wittgenstein (Duitsland). Organisatoren van dit congres zijn het Academisch Centrum voor Verpleeg- en Vroedkunde van de KULeuven, het Universitair 
Centrum voor Verpleegkunde en Vroedkunde van de UGent, Verpleeg- en Vroedkunde van de Universiteit Antwerpen, de Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, de Karel de Grote-Hogeschool, de Hogeschool Zeeland en de Vlaamse Beroepsorganisatie van Vroedvrouwen. Prof. Koen Milisen is voorzitter van het organiserend comité, prof. Dimitri Beeckman voorzitter van het wetenschappelijk comité. 

Meer informatie over het congres en over het indienen van een abstract: www.care4-2019.be
Terug naar overzicht
Geen artikels aanwezig.
Geef uw Gebruikersnaam en Paswoord.
Gebruikersnaam
Paswoord
Blijf ingelogd
Paswoord vergeten?
HOOFDVERPLEEGKUNDIGE (M/V)
OCMW - Sint-Laureins
HOOFDVERPLEEGKUNDIGE voor de Dienst Dialyse (M/V)
Europaziekenhuizen - sites St. Elisabeth, St. Michiel en Bella Vita in Waterloo
Verpleegkundige/technoloog Medische Beeldvorming
UZ Gent
Hoofdverpleegkundige (voltijds) m/v (BV5)
Woonzorgcentrum Herfstvreugde Londerzeel
Stafmedewerker Zorg / Soft HR
PTC Rustenburg