je bent hier:
NIEUWS
Actua 23-10-2018
Care4 congres
 
Aangemaakt op: 2018-10-19
International Scientific Nursing and Midwifery Congress. Schrijf in en krijg korting als lid NVKVV
De derde editie van het Care4 International Scientific Nursing and Midwifery Congress kreeg als thema: ‘High Quality Care4 the Future: Nurses and Midwives Taking the Lead’ en gaat door van 4 tot 6 februari 2019 in Onderwijs & Navorsing, campus Gasthuisberg, KU Leuven. België en Leuven zijn volgend jaar gastheer en gaststad. 

Er wacht je een boeiend programma over de uitdagingen in de verpleeg- en vroedkunde, leadership in de verpleeg- en vroedkunde, over teamwork en patiëntveiligheid, over ouderenzorg, perinatale zorg en meer. Keynote speakers uit België zijn prof. Dimitri Beeckman en dr. An-Sofie Van Parys, UGent. Internationale sprekers zijn dr. Veronique Boscart (Canada), prof. dr. Mary Gobbi (UK), prof. dr. Agnes Higgins (Ierland), Prof. dr. Karen Hill (UK), prof. dr. Tanja Manser (Zwitzerland), Matthew Salt (UK), prof. dr. Friederike zu Sayn-Wittgenstein (Duitsland). 

Organisatoren van dit congres zijn het Academisch Centrum voor Verpleeg- en Vroedkunde van de KULeuven, het Universitair Centrum voor Verpleegkunde en Vroedkunde van de UGent, Verpleeg- en Vroedkunde van de Universiteit Antwerpen, de Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, de Karel de Grote-Hogeschool, de Hogeschool Zeeland en de Vlaamse Beroepsorganisatie van Vroedvrouwen. Prof. Koen Milisen is voorzitter van het organiserend comité, prof. Dimitri Beeckman voorzitter van het wetenschappelijk comité. 

Meer informatie over het congres: www.care4-2019.be
Inschrijven doe je hier.

Het NVKVV ondersteunt de organisatie van dit congres, leden van het NVKVV krijgen een korting op de deelnameprijs. 

Terug naar overzicht
Geen artikels aanwezig.
Geef uw Gebruikersnaam en Paswoord.
Gebruikersnaam
Paswoord
Blijf ingelogd
Paswoord vergeten?
HOOFDVERPLEEGKUNDIGE (M/V)
OCMW - Sint-Laureins
HOOFDVERPLEEGKUNDIGE voor de Dienst Dialyse (M/V)
Europaziekenhuizen - sites St. Elisabeth, St. Michiel en Bella Vita in Waterloo
Verpleegkundige/technoloog Medische Beeldvorming
UZ Gent
Hoofdverpleegkundige (voltijds) m/v (BV5)
Woonzorgcentrum Herfstvreugde Londerzeel
Stafmedewerker Zorg / Soft HR
PTC Rustenburg