je bent hier:
NIEUWS
Actua 11-03-2020
46ste Congresweek van de Verpleegkundigen najaar 2020
 
Aangemaakt op: 2020-03-10
Alvast enkele praktische richtlijnen in verband met de nieuwe agenda:

Alle geldige inschrijvingen voor de Studiedagen op de verlopen data van

wo. 25, do. 26 en vr. 27 maart 2020,

zowel individueel als in groep, zullen worden overgenomen op dezelfde Studiedagen op de nieuwe data van

wo. 30 september, do. 1 en vr. 2 oktober 2020.

Gelieve als ingeschreven deelnemer na te gaan of de nieuwe data mogelijk zijn in in uw agenda en deze in de mate van het mogelijke nu al vast te leggen, al dan niet in overleg met de werkgever.

Wegens organisatorische overmacht behoudt het NVKVV zich het recht voor om pas na 1 juni 2020 concreet gevolg te geven aan wijzigingen aan gedane inschrijvingen. Het spreekt voor zich dat wij ons als organisatie willen excuseren voor enig ongemak dat op deze manier zou ontstaan.

Als organisator wil het NVKVV geen risico nemen gelet op het precaire doelpubliek van de Congresweek. De komende maanden zullen verpleegkundigen als zorgverleners een maatschappelijke groep zijn die nog meer van belang wordt. In deze uitzonderlijke omstandigheden valt het moeilijk te verantwoorden om een grote groep verpleegkundigen samen te brengen gedurende verschillende dagen. Wij willen jou als deelnemer in de eerste plaats vrijwaren voor te voorkomen risico’s en rekenen daarvoor op jouw begrip. Zo willen wij ervoor zorgen dat jij de komende periode ook maximaal inzetbaar bent in jouw zorginstelling.

Terug naar overzicht
Geen artikels aanwezig.
Geef uw Gebruikersnaam en Paswoord.
Gebruikersnaam
Paswoord
Blijf ingelogd
Paswoord vergeten?