Reinhilde Seutin
is clinical nurse manager
van een dialysecentrum van DaVita in Boulder, Colorado
in de Verenigde Staten.
 

Vakantie!!!
Eindelijk is deze eerste semester voorbij. Ik had het razenddruk! Werken in het dialysecenter en op mijn vrije dagen naar de lessen gaan. Het was een hele uitdaging.

Vandaag heb ik mijn resultaten ontvangen en ik ben er trots op. Voor mijn eerste vak, Anthropology in de VS, kreeg ik een A! Dat vak is dus achter de rug.
Ook heb ik vorige week mijn project gepresenteerd : "Cultural changes in nursing : American and Belgian nurses”
Leerrijk, want ik had nog nooit een ‚pecha kucha’ presentatie gemaakt.Maar met de hulp van de leerkrachten en mijn oudste zoon - die net op vakantie was, werd het een mooi geheel. Ik kreeg veel appreciatie gekregen en een maximum aan punten.
Op naar de volgende uitdaging. Volgend semester start ik met English composition 122 en psychology 101 (mijn vakken die ik en België deed over psychologie werden niet aanvaard).

Ondertussen ben ik blijven doorwerken en dat gaf ook de nodige stress. Zo sprongen er enkele buizen van de stadswaterleiding onder andere door het vroege vriesweer (-20C) en de plotse dooi. Zulke zaken komen hier veelvuldig voor - er is geen budget voor onderhoud. Dit zorgde ervoor dat 8 patiënten moesten worden afgeschakeld en terug ingepland werden. Iedereen moest dus zijn plannen herzien. Onze patiënten waren blij dat ze toch behandeld werden Koffietje en koekjes hielpen het ongemak snel vergeten…

Nu moet ik nog een pak tests afwerken voor ons bedrijf en er is een pak werk dat ik moet inhalen, patiënten educatie, staff educatie, rapporten schrijven, emergency evacuation regelen. Verder ontvangn we patiêntenbezoekers
vanuit Europa, Canada, en van over het ganse land. Ons stadje staat bij velen op de favorietenlijst. Maar we zijn er klaar voor!!!

Groetjes uit de Rockies!

Reinhilde

Geef uw Gebruikersnaam en Paswoord.
Gebruikersnaam
Paswoord
Blijf ingelogd
Paswoord vergeten?