je bent hier:
NIEUWS NIEUWS
Zorgondernemers gezocht!
 
Aangemaakt op: 2018-12-17
Leid uw eigen kleinschalige organisatie voor personen met een beperking.

Een VillaVip is een kleinschalige en warme thuis voor personen met een beperking die samenwonen met een zorgkoppel. In een VillaVip is het in de eerste plaats gezellig vertoeven. Voor de bewoners is het hun eigen stek waar ze tot rust kunnen komen in een veilige en vertrouwde omgeving. Alles is er huiselijk en ongedwongen, gaande van de inrichting van de woning, het verstrekken van de zorg tot het dagelijks leven.In een VillaVip wonen acht tot tien volwassen personen met een mentale en/of meervoudige beperking. De meesten onder hen hebben nood aan een 24/24uurs ondersteuning of nabijheid van geschikte zorg. De bewoners leven er samen met een zorgkoppel en bouwen zo aan een gezellige thuis. Het zorgkoppel is verantwoordelijk voor de organisatie van de woning, de zorgverlening en het integreren van de bewoners in de buurt. Zij leiden dagdagelijks de VillaVip met hart en ziel. Persoonlijke aandacht en veel liefde staan centraal in elke woning.

Wat een VillaVip uniek maakt, is dat het leven er zeer gewoon verloopt. Elke bewoner leeft er volgens zijn eigen interesses en passies. Er wordt veel tijd gestoken in het organiseren van een zinvolle daginvulling voor de bewoners. Samen werken ze een persoonlijk programma uit en dit geheel volgens de mogelijkheden en interesses van de bewoner. Zo gaat in een VillaVip de ene bewoner gaan werken, de andere gaat naar de dagbesteding en nog een andere doet aan vrijwilligerswerk. Aangezien er steeds iemand thuis is, kunnen bewoners er ook voor kiezen om gezellig thuis te blijven. Samen koken, de dieren verzorgen of tuinieren. Daarnaast is er ook nog plaats voor hobby’s, sport en vrije tijd. De daginvulling wordt telkens volledig afgestemd op de bewoner zelf. Zo wordt er elke dag opnieuw gebouwd aan een thuis waar bewoners voluit kunnen leven.

VillaVip heeft reeds woningen in Herzele, Bredene en Wondelgem. Voor nieuwe woningen in Wevelgem, Brugge en Westende is VillaVip op zoek naar gedreven zorgondernemers. Hebt u een hart voor zorg en zou u graag een eigen organisatie voor personen met een beperking leiden? Contacteer ons dan op 0472/69.35.45 of via info@villavip.be.
Terug naar overzicht
Geef uw Gebruikersnaam en Paswoord.
Gebruikersnaam
Paswoord
Blijf ingelogd
Paswoord vergeten?