je bent hier:
VORMING VACATURES
VERPLEEGKUNDIGE
Zorg Leuven

Wat houdt je functie in?

Als verpleegkundige in een WZC kies je ervoor in een huiselijke setting aan de slag te gaan: je stelt tot doel de bewoner een thuisgevoel te bezorgen. In een multidisciplinair team van kinesisten, ergotherapeuten, zorgkundigen, animatoren etc. neem je met je collega's actief deel aan de bewonerszorg in haar totaliteit. Jouw verpleegkundige handelingen zijn gericht op het aanbieden van kwalitatief hoogstaande zorg, in combinatie met ergonomisch comfort. 

Je verzekert dat het elektronisch bewonersdossier up–to-date is op alle vlakken, zodat de collega’s van multidisciplinair team op de juiste gegevens kunnen verder bouwen. 

Moet je het antwoord op een vraag van een bewoner of zijn of haar familie schuldig blijven, met een correct doorverwijzing kan iemand ook al goed geholpen zijn. Jouw warme aanwezigheid en luisterend oor maken je onmisbaar!

Je gaat aan de slag in één van onze woonzorgcentra in Wilsele, Kessel-Lo of het centrum van leuven, namelijk Ter Putkapelle, Ter Vlierbeke, Edouard Remy of Booghuys.

Regelmatig zijn we ook op zoek naar verpleegkundigen die hoofdzakelijk de nacht voor hun rekening nemen.  Deze vacature vind je op onze website: www.zorgleuven.be/vacatures

Werk je al ergens anders en wil je iets bijverdienen?  We zoeken ook vaste weekendwerkers.


Welk profiel zoeken we?
  • Je bent besluitvaardig, empathisch en collegiaal. 
  • Bovenal heb je een hart voor zorg!
  • Je beschikt over een diploma, visum en erkenningsnummer om te werken als verpleegkundige
    OF je studeert binnenkort af.

Wat bieden we je aan?

Na een positief selectiegesprek krijg je onmiddellijk een contract onbepaalde duur.  Het arbeidsregime is bespreekbaar (50 tot 100%).  Ook vast weekendwerk is mogelijk.

Je werkt in een variabel uurrooster.  Onze ochtendshift vat om 7u15 aan. Onze late shift loopt tot 21u30.  Onze organisatie tracht minstens 4 weken op voorhand een voorlopige planning aan de personeelsleden te communiceren.  

Je loon is afhankelijk van je anciënniteit.  Relevante werkervaring en werkervaring in de publieke sector nemen we onbeperkt over.  Aanvullend krijg je maaltijdcheques van € 8 en een gratis hospitalisatieverzekering.

Eén van onze collega’s begeleidt je graag bij je start en ook nadien voorzien we ruime opleidingsmogelijkheden waarbij jij je kan verdiepen in verschillende zorgthema’s.


Meer info en solliciteren?

Meer informatie over de functie en de loonsvoorwaarden vind je in de informatiebrochure op onze website:https://www.zorgleuven.be/vacatures

Hier kan je ook online solliciteren.  Laad zeker je motivatiebrief, CV en officiële documenten zoals je diploma, visum en erkenningsnummer op.

Contact Werving en Onthaal Zorg Leuven: tel. 016 24 82 82 of via HR@zorgleuven.be
Bedrijf:Zorg Leuven
Geef uw Gebruikersnaam en Paswoord.
Gebruikersnaam
Paswoord
Blijf ingelogd
Paswoord vergeten?