je bent hier:
VACATURES TARIEVEN
Tarieven voor het plaatsen van een vacature
Een tijdelijke jobaanbieding op deze website

Voor het plaatsen van een tijdelijke jobaanbieding op de website, vragen we € 550,00 excl. BTW. Uw vacature staat gedurende een periode van 8 weken op de startpagina van de website en op de pagina met vacatures. We vragen u om de tekst van de advertentie aan te leveren in een tekstfile. U kunt ons eveneens het logo van uw instelling in *.jpg of *.gif-formaat in een aparte file toezenden.

Een groepsaankondiging van vacatures valt onder het bedrag van € 550,00 excl. BTW wanneer het grootste deel van de tekst voor alle vacatures geldt en 1 pagina in Word niet overschrijdt (max. ongeveer 400 woorden). Bij meerdere vacatures met aparte profielen, voordelen … worden de vacatures apart verrekend.

Kandidaten kunnen on-line solliciteren voor de geplaatste vacatures: sollicitaties met bijhorende bestanden komen toe op het door u opgegeven e-mailadres.

Een permanente jobaanbieding op deze website

Voor het plaatsen van een permanente personeelsadvertentie op de website, vragen we € 1500,00 excl. BTW. Deze advertentie blijft gedurende één jaar aanwezig op de vacaturepagina’s. We vragen u om de vacaturetekst aan te leveren in een tekstfile, samen met een logo in *.jpg of *.gif-formaat.

Kandidaten kunnen on-line solliciteren voor de geplaatste vacatures: sollicitaties met bijhorende bestanden komen toe op het door u opgegeven e-mailadres.

Voor het aanleveren van een vacature of voor meer informatie: contacteer Steven Hellemans via s.hellemans@elma.be of 015/56.99.95.

 

Ook voor advertenties in het tijdschrift Nursing

contacteer je:

Steven Hellemans
Commerciëel Directeur
Elma Multimedia BVBA
Generaal De Wittelaan 17A

2800 Mechelen

s.hellemans@elma.be
Tel: +32 (0)15 55 88 88
Direct: +32 (0)15 56 99 95
Fax: +32 (0)15 55 88 40

Geef uw Gebruikersnaam en Paswoord.
Gebruikersnaam
Paswoord
Blijf ingelogd
Paswoord vergeten?