je bent hier:
AGENDA AGENDA DERDEN
Opstart opleidingsprojecten voor verpleegkundigen en zorgkundigen
op 1/9/2019 - 30/6/2020 om :00
Programma:

Opleidingsproject voor verpleegkundigen (Project 600 )

Het opleidingsproject voor verpleegkundigen (project 600) wordt opnieuw opgestart voor de opleidingen die starten in september 2019. (flyer)

Het opleidingsproject voor verpleegkundigen biedt reeds vele jaren de mogelijkheid aan werknemers uit de sectoren van het paritair comité voor de gezondheidsinrichtingen en diensten (op de website vindt u een gedetailleerde lijst van de sectoren) om, met behoud van loon, een opleiding te volgen van maximum 4 schooljaren tot bachelor in de verpleegkunde (A1) of gegradueerde verpleegkundige (A2).  

Alle informatie rond dit project is terug te vinden op de website van het IFG https://www.fe-bi.org/nl/sectoren/Fonds/12028/ifg-intersectoraal-fonds-voor-de-gezondheidsdiensten-verpleegkundige-zorgkundige-worden-opleidingsproject-voor-verpleegkundigen-procedure-en-documenten.  Het aanvraagformulier is hier eveneens op terug te vinden.

De inschrijvingsperiode loopt t.e.m. 27 maart 2019, na deze datum worden er geen kandidaturen meer aanvaard.

Voor bijkomende informatie:
Christine Van Dam
02-250 38 54 (elke werkdag tussen 9u en 12u)
ifg-finss@fe-bi.org  Opleidingsproject zorgkundige (deeltijdse opleiding)

Het opleidingsproject zorgkundige, georganiseerd door het IFG, wordt voor de opleidingen die starten in september 2019 opnieuw opgestart. (flyer)   

Dit project biedt aan niet-verzorgend personeel dat tewerkgesteld is bij een werkgever uit één van de sectoren van het paritair comité voor de gezondheidsinrichtingen en diensten (Paritaire Comité 330 - op de website vindt u een gedetailleerde lijst van de sectoren) de kans om een DEELTIJDSE opleiding tot zorgkundige te volgen en dit met behoud van loon.

De werknemer zal een deel van zijn arbeidstijd worden vrijgesteld om de opleiding te volgen. Het IFG financiert de vervanging van deze vrijgestelde uren.

De inschrijvingsperiode loopt t.e.m. 27 maart 2019, na deze datum worden er geen kandidaturen meer aanvaard.

Alle informatie over dit project en het aanvraagformulier zijn terug te vinden op: https://www.fe-bi.org/nl/sectoren/Fonds/12125/ifg-intersectoraal-fonds-voor-de-gezondheidsdiensten-verpleegkundige-zorgkundige-worden-opleidingsproject-zorgkundige. 

Voor bijkomende informatie:
Christine Van Dam
02-250 38 54 
ifg-finss@fe-bi.org  
Georganiseerd door:
FeBi vzw
Geef uw Gebruikersnaam en Paswoord.
Gebruikersnaam
Paswoord
Blijf ingelogd
Paswoord vergeten?