Nieuws NVKVV
Terug

Activiteitenverslag NVKVV

Uitzonderlijk jaar 2020, blik op 2021

2020: het internationale jaar van de verpleegkunde. Het was zeker en vast een jaar dat kon tellen, alleen niet op de manier dat velen verwacht hadden. De ongeziene solidariteit in de zorgsector is een warme opsteker en hopelijk is dit activiteitenverslag van 2020 dit ook. Lees hier het volledige jaarverslag 2020!

COVID-19 stond niet in de weg van het vele werk en de mooie projecten die het NVKVV, haar Werkgroepen en Regionale Netwerken in 2020 konden realiseren. 'Digitaal' stond centraal. In ieders leven, maar ook - en vooral - tijdens onze congressen. Al stond dat niet in de weg om zowel van de Week van de Verpleegkundigen als van het Colloquium ICT4care en het Diabetessymposium een succes te maken. Of om contact te houden met onze leden en vrijwilligers zodat we kort op de bal konden spelen met adviezen aan onze leden en overheden.

Snuister door ons jaarverslag, geniet van de foto's en laat je informeren en inspireren door het werk van het NVKVV, haar Werkgroepen en Regionale Netwerken. Lid worden? Ontdek hier de voordelen aan je lidmaatschap NVKVV.