Nieuws NVKVV
Terug

Heb jij thuis NVKVV-geschiedenis liggen?

Bezorg ons jouw herinneringen

Het NVKVV is volop het gebouw aan de Vergote Square te Brussel aan het verbouwen. Alles krijgt een nieuw, duurzaam jasje aangemeten. Zo zijn we klaar voor de toekomst en voor de nieuwe generaties verpleegkundigen. Toch willen we ook de herinneringen koesteren. En daar kunnen jullie ons bij helpen.

In ons nieuwe gebouw willen we namelijk de geschiedenis van het NVKVV in de kijker zetten en zo oud en nieuw verenigen. Daar hebben we jouw hulp bij nodig. Woonde je vroeger vormingen bij van het NVKVV? Was je een vaste aanwezige op de Week? Ging je op buitenlandse missie voor het NVKVV? Was je aanwezig op vieringen waar ook prominenten aanwezig waren? Of heb je mooie verhalen van leden waarmee je lief en leed deelde? Maar vooral, heb je foto's of souvenirs die we kunnen ophangen of tentoonstellen? 

Laat deze waardevolle herinneringen niet verloren gaan en bezorg ze ons. Wij archiveren ze met zorg voor de toekomstige generaties verpleegkundigen. Stuur ons je foto’s, je breiwerken van de erefondsdagen, souvenirs, trofeeën, krantjes, enzovoort. Schrijf er een klein woordje uitleg bij en noteer zeker je naam, adres, telefoonnummer en e-mail. Bezorg ons ook je onkosten en dan betalen we je zeker terug.

Wij gaan hier verder mee aan de slag en zullen ze met evenveel liefde veilig bewaren voor de toekomst.

Bedankt!
Wegens verbouwingen: NVKVV, Frederick Pelletierstraat 100, 1030 Brussel