Nieuws NVKVV
Terug

Samen met NVKVV naar Bart Peeters DELUXE

GROEPSPAKETTEN - Schrijf in!

Wees er op tijd bij en verwen je personeel! Op woensdag 5 januari 2022 kan je personeel met het NVKVV exclusief naar Bart Peeters Deluxe in de Antwerpse Lotto Arena. Deze editie wordt opgedragen aan alle verpleegkundigen tijdens een speciale Nacht van de Verpleegkundigen. 

Deze Nacht van de Verpleegkundigen is een initiatief van het NVKVV. Daarmee willen we het beroep van verpleegkundige in een positief daglicht stellen. Daarnaast is het ook een uitgelezen moment voor alle zorgteams om gezellig samen te zijn en te genieten van een avond vol sfeer en muziek. 

Het NVKVV reserveert op 5 januari 2022 de volledige Lotto Arena met 5.500 plaatsen speciaal voor jullie personeelsleden. Er snel bij zijn is de boodschap! Want de andere concerten in deze reeks waren in een mum van tijd uitverkocht. 

!!! Willen collega’s niet-verpleegkundigen mee naar dit geweldige concert? Uiteraard zijn ook zij meer dan welkom. U kan ook voor hen tickets reserveren.

Groepspaketten bestellen
FEEL GOLD - categorie 1 zitplaats tribune/ arena : 50 tickets aan 2.200 euro of 250 tickets aan 11.000 euro
FEEL SPIRIT - categorie 2 zitplaats balkon : 25 tickets aan 800 euro
FEEL DIAMOND - VIP zitplaats tribune/ arena, catering (vooraf, tijdens en na het concert), parking voor 2 personen en aparte ingang inbegrepen : 10 tickets aan 2000 euro


Toegangstickets wanneer ontvang je ze? 
Na reservatie via onderstaande link ontvangt u van ons binnen de 5 werkdagen een bevestigingsmail met hieraan een factuur gekoppeld. We vragen deze factuur binnen de 10 dagen te voldoen. Enkel wanneer deze betaling in orde is bent u zeker van uw reservatie en ontvangt u spoedig uw toegangstickets die u vrij kan verdelen onder uw personeelsleden. Meer informatie is steeds op te vragen via verpleegarena@nvkvv.be.

Praktische informatie
Lotto Arena Antwerpen
5 januari 2022
Start om 20 uur 

Tickets geven toegang tot vrij gebruik van de tram. Lees grondig de voorwaarden! 

Annulatievoorwaarden
Wanneer een groepspakket besteld en betaald is, is annuleren niet meer mogelijk. We vragen dan de ticket(s) door te geven aan andere collega’s of zorginstellingen en eventueel onderling financieel een regeling af te spreken. Het is onze enige optie om jullie van niet-naam gebonden tickets te voorzien en het dus voor jullie zo flexibel mogelijk te houden. 

Oprechte dank voor het vertrouwen en alvast tot in de Lotte arena!