Nieuws NVKVV
Terug

Ticketverkoop individuele inschrijvingen uitgesteld

Stijgende coronabesmettingen

Op woensdag 5 januari 2022 kan je met het NVKVV exclusief naar Bart Peeters Deluxe in de Antwerpse Lotto Arena. Deze editie wordt opgedragen aan alle verpleegkundigen tijdens een speciale Nacht van de Verpleegkundigen. 

Oprechte dank voor jullie interesse om samen met ons er een geweldig feest van te maken! 

Zoals het NVKVV eerder heeft gecommuniceerd zou de ticketlijn voor de individuele inschrijvingen gisteren open moeten zijn gegaan. Onze excuses dat jullie even hebben moeten wachten op verdere informatie. De stijgende coronabesmettingen die uitdeinen naar de ziekenhuizen en eerstelijnszorg baart het NVKVV grote zorgen om zorgteams samen te brengen op 1 plek, terwijl jullie ten alle tijden maximaal inzetbaar moeten zijn. We wensen als het NVKVV onze verantwoordelijkheid hierin niet te ontlopen. 

De verkoop van de individuele tickets is uitgesteld tot 16 november 2021. Het NVKVV hoopt te kunnen rekenen op jullie begrip. 

Hoe je op de lijst zetten zodat je als eerste op de hoogte bent wanneer de ticketlijn opengaat?  

Prijzen
  • Leden NVKVV
FEEL GOLD - categorie 1 zitplaats tribune/ arena: 27 euro per persoon 
FEEL SPIRIT - categorie 2 zitplaats balkon: 20 euro per persoon 
FEEL DANCING - categorie 3 staanplaats achter de tribune of op balkon: 15 euro per persoon 

Korting krijg je via je lidnummer NVKVV, dit dien je in te geven bij je bestelling. Lidnummer NVKVV vergeten? Stuur een mail naar ledenadmin@nvkvv.be

  • Niet-leden NVKVV
FEEL GOLD - categorie 1 zitplaats tribune/ arena: 44.18 euro per persoon 
FEEL SPIRIT - categorie 2 zitplaats balkon:  32,98 euro per persoon
FEEL DANCING - categorie 3 staanplaats achter tribune of op balkon: 22.9 euro per persoon 

Ben je nog geen lid van het NVKVV? Breng dit dan hier snel in orde en geniet van de vele voordelen, zoals het maandelijkse magazine Netwerk Verpleegkunde
!!! Willen je collega’s niet-verpleegkundigen mee naar dit geweldige concert? Uiteraard zijn ook zij meer dan welkom. Je kan ook voor hen tickets reserveren.

2. Zorgorganisaties 
Hoe tickets bestellen? 
Speciaal voor de zorginstellingen stellen we grote en kleinere groepspaketten voor. Zo kunnen op maat van iedere zorginstelling de werknemers verwend worden met een concert van Bart Peeters.
Informatie over de groepspakketten raadpleeg je via verpleegarena@nvkvv.be.

Praktische informatie
Lotto arena Antwerpen
5 januari 2022
Start om 20 uur 

Je ticket geeft toegang tot vrij gebruik van de tram. Lees grondig de voorwaarden! 

Annuleringsvoorwaarden
Wanneer je individuele tickets of groepspakket bestelt en betaalt, is annuleren niet meer mogelijk. We vragen je dan de ticket(s) door te geven aan een andere collega en eventueel onderling financieel een regeling af te spreken. Het is onze enige optie om jullie van niet-naam gebonden tickets te voorzien en het dus voor jullie zo flexibel mogelijk te houden. 

Oprechte dank voor het vertrouwen en alvast tot in de Lotte arena!