Vacatures NVKVV
  • Home
  • Vacatures NVKVV
VERPLEEGKUNDIGE WZC/Thuisverpleging - WZC Veilige Have
Veilige Have beschikt over een Rust- en Verzorgingstehuis, Dagverzorging, Kortverblijf en Serviceflats. Naast huisvesting staan we in voor begeleiding en voor  verpleegkundige, medische, para-medische en sociale zorg. De hoofdopdracht is het aanbieden van kwaliteitsvolle totaalzorg in overleg met de bewoner en zijn of haar familie. Deze kwaliteit wordt in grote mate bepaald door de inzet, motivatie en samenwerking van onze medewerkers. Daarom is het van groot belang dat onze medewerkers de juiste begeleiding, vorming of bijscholing en ook mogelijkheid tot overleg krijgen. WZC Veilige Have streeft ernaar om steeds in te spelen op nieuwe noden en ontwikkelingen in de ouderenzorg. Hierdoor blijft ons woonzorgcentrum ook steeds groeien. 


Functie

Als verpleegkundige in Veilige Have maak je deel uit van een multidisciplinair team bestaande uit andere verpleegkundigen, zorgkundigen, kinesisten en animatoren. Dit team werkt op kleine schaal binnen een leefomgeving van ongeveer 12-15 ouderen. De hoofdtaak bestaat er in om de hulpbehoevende ouderen bij te staan bij hun dagdagelijkse beperkingen en bij te dragen tot een warme en gezellige atmosfeer. Andere specifieke taken als verpleegkundige zijn het toedienen van medicatie, wondbehandeling, assistentie verlenen aan de dokter en contact onderhouden met de familie.


Profiel

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde collega’s die goed in groep kunnen werken, en indien nodig ook zelfstandig aan de slag kunnen en zich flexibel kunnen opstellen. U komt in aanmerking indien u beschikt over een bachelor diploma verpleegkunde (A1) of een diploma van gegradueerde verpleegkundige (A2).


Aanbod

Wij bieden zowel  voltijdse als deeltijdse contracten aan, voor onbepaalde duur.

Naast de verloning via de geldende barema’s, ontvangt u ook andere voordelen zoals maaltijdcheques ter waarde van 6 €, haard- of standplaatsvergoeding, weekendtoeslagen …

Het uurrooster is variabel, inclusief weekendwerk.

U komt terecht in een enthousiast team dat zich inzet om goede zorg te verlenen en streeft naar vernieuwing.

U krijgt de kans om zich te ontplooien in een stabiele werkomgeving met toekomstvisie.


Interesse?

Neem gerust een kijkje op onze website voor meer informatie over ons en onze vacatures: