Vacatures NVKVV
Teamcoördinator / hoofdverpleegkundige Mobiele equipe
De vzw Provincialaat der Broeders van Liefde gaat voor de Alexianen Zorggroep Tienen over tot de aanwerving van een voltijds (m/v):

Psychiatrische kliniek te Tienen zoekt:
Teamcoördinator / hoofdverpleegkundige
Mobiele equipe
100% - onbepaalde duur


Wie zijn wij?

De Alexianen Zorggroep is een zorgorganisatie, zowel actief in de geestelijke gezondheidszorg als in de ouderenzorg.  Deze bestaat uit de psychiatrische kliniek Alexianen Tienen, de woonzorgcentra Sint-Alexius, Huize Nazareth en Passionisten, de vermaatschappelijkte GGZ Hestia VZW en Campus Mechelsestraat te Leuven.

Bij ons kom je in een boeiende en zorgzame multidisciplinaire teamomgeving, met kansen op persoonlijke ontwikkeling.  Je bouwt mee aan de kernopdracht van de organisatie die gericht is het aanbieden van hoogwaardige zorg aan mensen die op ons een beroep doen, om de kwaliteit van leven te verbeteren. Door deze kernopdracht na te streven, wenst de Alexianen Zorggroep Tienen bij te dragen aan een meer humane samenleving. 


Wat zijn jouw taken?
 • Je werkt organisatie breed en je bent verantwoordelijk voor de aansturing en coördinatie van een team mobiele verpleegkundigen, therapeuten, ervaringsdeskundigen en
          logistieke medewerkers;
 • je geeft leiding aan deze medewerkers. Je motiveert en inspireert hen zodat zij hun talenten en competenties volop kunnen ontwikkelen en inzetten;
 • je werkt in overleg met de zorgmanagers en de diensthoofden van diverse afdelingen;
 • je biedt ondersteuning bij nood aan teams en/of collega teamcoördinatoren;
 • je hebt een rol binnen beleidsstructuren en werkgroepen van onze organisatie;
 • je werkt mee aan kwaliteit verhogende zorginitiatieven, waarvan je een trekker kan zijn. 

Wie ben jij?
 • Je beschikt over een bachelordiploma (psychiatrisch) verpleegkunde.  Een aanvullend diploma banaba zorgmanagement of een master in de verpleegkunde of ervaring in
          een leidinggevende functie is een pluspunt;
 • je hebt ervaring in de Geestelijke Gezondheidszorg;
 • je wil je leidinggevende vaardigheden inzetten en verder ontwikkelen. Je hebt coachende en verbindende vaardigheden;
 • je communiceert vlot, je bent een netwerker;
 • je bent positief ingesteld en kan een team enthousiasmeren;
 • je beschikt over een proactieve, planmatige en oplossingsgerichte aanpak;
 • je bent nauwkeurig en daadkrachtig maar evenzeer analyserend en reflecterend. Je kan procesmatig denken en optimaliseren;
 • je bent vaardig met MS office pakketten (Word, Excel, PowerPoint, ea);
 • dankzij je flexibiliteit en stressbestendigheid kan je overtuigend optreden bij diverse uitdagingen;
 • je staat open voor innovatie, opleiding, onderzoek en maatschappelijke dienstverlening.

Wat krijg je van ons?

Wij bieden een voltijdse job aan (100%) van onbepaalde duur in een aangename werksfeer.
Een degelijk personeelsstatuut volgens de geldende ziekenhuisbarema’s, met meerdere extralegale voordelen, zoals tussenkomst woon-werk verkeer, kinderopvang, eigen bedrijfsrestaurant, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, ea.

Aandacht voor jouw gezondheid en werkplezier vinden we belangrijk.  Wij investeren graag in onze medewerkers en zetten in op teamontwikkeling  (Denkdagen, teamevents, rechtstreeks overleg met directie, deelname aan vakgroepen,…), alsook op persoonlijke ontwikkelingen, via persoonlijke coaching, het kunnen volgen van trainingen met betrekking tot je aandachtsgebied(en).


Meer weten?

Mevr. Jill Hermans, Directeur Zorg


Hoe solliciteren?

Solliciteren t.e.m. 06/09/2021 via http://jobs.alexianentienen.be.  
ter attentie van: 
De heer Bert Lambeir, algemeen directeur
Liefdestraat 10, 3300 Tienen


Werken bij de Alexianen Zorggroep Tienen?

De Alexianen Zorggroep Tienen is een organisatie in beweging. We spelen flexibel en efficiënt in op kansen en uitdagingen. We gaan voor kwaliteit van zorg en streven naar voortdurende verbetering van ons werk. 
Samen, met respect voor iedereen en in dialoog, maken we onze gezamenlijke doelstellingen waar. We ontmoeten iedereen vanuit een open houding, en met de glimlach.
Dynamisch, kwaliteitsgericht, samenwerking en vriendelijkheid zijn dan ook competenties waarover onze medewerkers beschikken.