Nieuws NVKVV
Terug

Inschrijven voor het 24ste Virtueel Colloquium ICT4care kan nog steeds

Woon het Colloquium ICT4care digitaal bij.

Net voor de tweede coronagolf hielden we de 24ste editie van ons Colloquium rond ICT en gezondheidszorg. Een ambitieus project dat vorm kreeg als digitaal platform. We beseffen dat het een wat ongelukkig moment was en dat heel wat mensen veel andere zaken aan hun hoofd hadden. Daarom geven we u nu een nieuwe kans. 

Op 13 oktober kon u fysiek deelnemen aan het Colloquium ICT4care 2020. De sessies werden ook opgenomen om u zo op een digitale manier de kans te geven de sessies bij te wonen. Want 13 oktober, dat was vlak voor de tweede coronagolf ons land overspoelde en de zorgsector zat tot over zijn oren in het werk. 

We wilden u tijdens die tweede golf ook niet storen. Dat sluwe virus bestrijden was op dat moment een absolute prioriteit. Maar we bieden u nu wel graag een nieuwe kans om de boeiende sessies van deze 24ste editie van ICT4care toch bij te wonen. Want zorg, innovatie en ICT gaan hand in hand. En dat tonen onze partners u graag zelf. In acht thema’s hebben we de lezingen en interviews gebundeld op een digitaal platform.

Hoe u aan dat platform geraakt? Door u te registeren via de inschrijvingsmodule. U ontvangt een unieke link die toegang geeft tot het digitaal platform. Zo herbekijkt u alle sessies, onbeperkt. Waar en wanneer u maar wil.