Nieuws NVKVV
Terug

Warme oproep aan ziekenhuishygiŽnisten

Functieprofiel IFIC

Beste ziekenhuishygiënist, 

Verschillende leden van het NVKVV ontvingen via hun werkgever deze maand een brief en vragenlijst van IFIC. Die communicatie gaat over het profiel en de taken van een verpleegkundig ziekenhuishygiënist. Een communicatie waar de Werkgroep Infectiebeheersing NVKVV (WIN) zeer tevreden mee is. Dat IFIC bij de verdere uitwerking van de functieprofielen beroep doet op informatie en inzichten die rechtstreeks uit het werkveld komen, is een bijzonder goede stap in de juiste richting. 

Zelf heeft de WIN de tijd genomen de vragenlijst te doorlopen. We stelden vast dat het invullen ervan niet eenvoudig is en de nodige tijd vraagt om dit correct en zorgvuldig in orde te brengen. De WIN weet dat de antwoorden op de vragen zeer lokaal en persoonsgebonden zijn, maar weet ook dat de basiselementen van het profiel van een verpleegkundig ziekenhuishygiënist gelijkgesteld zijn. Daarom bezorgt de WIN enkel ter ondersteuning de functieprofielen in bijlage van deze mail die in 2018 werden opgemaakt. 
We willen bij deze een warme oproep doen om hier de nodige tijd voor uit te trekken. Je helpt er niet alleen jezelf, maar ook je collega’s in andere ziekenhuizen mee vooruit. 

Hierbij een link naar een korte vragenlijst zodat we zicht krijgen wie bevraagd wordt alsook de mogelijkheid voor jullie vragen en opmerkingen door te geven. 5 vragen - 1 minuut - KLIK HIER  

Succes!